Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

LANABe in nega obraza

LANABe in nega obraza
Vedno večkrat se srečujemo tudi z manjšimi in večjimi težavami s kožo. Alergije, ekcemi, rdečica, akne in srbenje - vse to je lahko tudi rezultat nepravilne nege.

Koža na obrazu je ves čas izpostavljena različnim dejavnikom, kot so vremenske razmere, onesnažen zrak, dekorativna in negovalna kozmetika.

Kozmetiko naj bi izbrali glede na vašo starost ter tip kože. Poskušajte izbirati med čim bolj naravno kozmetiko. Vedno imejte v mislih, da kar date na kožo – daste tudi vase.

Vedno več žensk pa se srečuje tudi z manjšimi in večjimi težavami s kožo. Alergije, ekcemi, rdečica, akne in srbenje - vse to je lahko rezultat nepravilne nege.

Osnova vsake dobre nege je seveda čiščenje. Posebej ženske, ki vsakodnevno uporabljajo dekorativno kozmetiko, morajo temu posvetiti veliko pozornost.

Make up odstranimo z ustreznim čistilnim izdelkom, s pomočjo blazinice in mlačne vode. Posebno pozornost namenimo področju okoli oči, kjer se še posebej držimo dejstva, da ne smemo nič odstranjevati na silo, temveč lepo nežno in počasi.

Jutranja rutina in večerno čiščenje pred spanjem pradstavljata ključni del negovanja.
 
Na tržišču je veliko pripomočkov s katerimi lahko čistite vaš obraz. Najbolj pogosto uporabljene so še vedno blazinice iz vate. Ko pomislite pa lahko ugotovite, da pri vsakodnevni uporabi predstavljajo velik odpadek.

Dan današnji se vedno več gospodinjstev ukvarja z vprašanjem kako zmanjšati delež odpadkov. Mali koraki za velike spremembe.

Vaša rutina lahko postane prijazna vam, vaši koži, zdravju in okolju.
 
In ne pozabite, nega obraza je pomembna, saj le-ta predstavlja najpomembnejši del 2 m2 našega življenja – kože.
 
Na željo strank smo tudi mi pripravili ponudbo pripomočkov iz 100% ekološkega bombaža, ki so namenjeni negi. V to kategorijo smo zaradi povpraševanja sedaj poleg brisač in trakov za lase dodali tudi pralne blazinice za nego obraza. Idealne so za odstranjevanje ličil in za čiščenje kože. Blazinice so pralne in so namenjene večkratni uporabi. Certificiran ekološki bombaž pa je dokazano najboljša rešitev za vse, ki imajo karšne koli težave s kožo, saj je njegovo pridelovanje in obdelava popolnoma ekološka in brez škodljivih snovi.
 
Za vas smo pripravili kozmetični komplet, ki bo nenadomestljiv pripomoček pri vaši rutini.

Kategorija: novice